Over De Vries Taaltrainingen

De Vries Taaltrainingen is een kleinschalig taalbureau dat gespecialiseerd is in het maken van taalproducten en taaltrainingen voor de Moderne Vreemde Talen en het Nederlands. Materiaal op maat voor met name het (middelbaar) beroepsonderwijs. Trainingen op maat voor scholen, bedrijven en instellingen.

Wij staan voor persoonlijke aandacht, directe communicatie en een nuchtere, pragmatische aanpak. De slogan “groot geworden door klein te blijven” is zeker van toepassing op ons bedrijf. Onze filosofie is zo veel mogelijk te bezuinigen op overbodige kantoorkosten en te investeren in kwalitatief hoogwaardige producten. Hierdoor kunnen wij onze producten en diensten tegen scherpe tarieven aanbieden. Hoe doen wij dat?

We werken vanuit een bescheiden kantoorruimte. Onze administratie is eenvoudig en efficiënt. Wij doen niet aan wervende reclamecampagnes. We versturen eenvoudige, maar heldere mailings. Wij hebben geen vast personeel in dienst, maar doen een beroep op een vast team van native speakers en instellingen die op freelance- of factuurbasis voor ons werken. Onze constructeurs zijn professionals die het vak van binnenuit kennen en zelf voor de klas staan. Wij spreken de taal van de docent en kennen de belevingswereld van de student uit ervaring.

Kortom: we willen ons uitsluitend richten op het maken van sterke producten waar u en uw studenten profijt van hebben. Producten en diensten die u tegen scherpe tarieven kunt inkopen, die zich duidelijk onderscheiden en die in een behoefte voorzien. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de vele tientallen nieuwe, beroepsgerichte lesboeken, die volledig op de informatie in de actuele kwalificatiedossiers geschreven zijn.

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod en wilt u graag meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij nemen graag de tijd voor u.

Direct contact

De Vries Taaltrainingen
Binnenweg 9b
7384 BL Wilp
0571  26 13 19
06  52 22 63 61

info@devriestaaltrainingen.nl

 

Bewaren